10 gode grunde hvorfor du skal hyre en virtuel assistent

1. Mere tid til dig 

Ansættelse af en virtuel assistent, der hjælper dig med at køre dele af din virksomhed, frigør tid for dig selv. Ikke flere sene nætter, der fyldes for at få alle dine sociale medieindlæg planlagt. Den virtuelle assistent har du dækket. 

2. Dine oplysninger er sikre 

Jeg ved, at det kan være skræmmende at give dine personlige oplysninger, men der er ALTID en fortroligheds aftale i kontraktbetingelserne. Dine oplysninger er helt sikre. Der er endda indstillinger, såsom LastPass, der tillader VA at logge ind på dine websteder uden nogensinde at se dit brugernavn og din adgangskode. 

3. Slip af med hovedpinen 

Den mest tidskrævende opgave er at finde ud af, hvordan man gør noget, som man ikke har nogen anelse om, hvor man endda skal starte. Ikke flere uendelige YouTube-tutorials og ikke flere hovedpiner, fordi din virtuelle assistent kan gøre det for dig!

4. De ved, hvad de laver

Virtuelle assistenter kan specialisere sig i alt fra admin-arbejde, website-design, marketingopgaver. Hvis de siger, at de er specialiserede i det, er chancerne for, at de har gjort det 100 gange.

5. Spar penge

Du kan eliminere de faste omkostninger ved at ansætte en medarbejder, fordi virtuelle assistenter arbejder som uafhængige entreprenører. Dette betyder, at du ikke betaler for forsikring, feriedage osv.

6. De kan hjælpe dig med at vokse

Virtuelle assistenter frigør din tid, hvilket betyder, at du har mere tid til at få virksomheden til at vokse. Hvis de har specialiseret sig i markedsføring, ligesom jeg, kan de hjælpe dig med at udvide dine følgende, e-mail-lister og mere. Større efter = flere kunder, hvilket svarer til flere penge!

7. Hold din sundhed

Du læser det rigtigt. Alle har brug for en pause nu og da. Især dem, der driver deres egen virksomhed eller blog. Stress er ikke godt for dit helbred. Ansættelse af en VA kan hjælpe dig med at bevare din sundhed, fordi de tager noget af arbejdsbyrden op.

8. Ingen ventetid, ingen træning

Brug for en virtuel assistent i dag? Du kan finde en, ansætte en og få dem til at begynde at arbejde alle på en dag. Da de er specialiserede på bestemte områder, som jeg nævnte før, behøver du ikke at bekymre dig om at spilde din tid på at træne dem.

9. Få dit liv tilbage

Ansættelse af en virtuel assistent frigør din tid. Dette betyder mere tid for din familie og venner, mere tid til hobbyer og mere tid til bare at slappe af!

10. De ved, hvordan det er

Virtuelle assistenter er forretnings ejere ligesom dig! Det betyder, at de ved, hvad det kræver at have en succesrig forretning. De ved, hvor stressende det kan være. Det er dejligt at have nogen, du kan forholde dig til, når det drejer sig om at drive din egen online forretning.