Selv de bedste ideér starter med at lyde lidt tossede - ikke sandt?

Da jeg havde taget beslutningen om at springe ud som selvstændig, indrømmer jeg, at det lød vanvittigt at sige højt. Efter et par hårde år med udfordringer både jobmæssige og privat, faldt min verden sammen da min bedste veninde mistede livet i en alt for ung alder. Midt i sorgprocessen voksede der en styrke og en tro frem. Jeg skulle designe mit eget liv, gøre mit allerbedste og træde ud af min komfort zone. Livet var pludseligt blevet meget skrøbeligt, og jeg indså at jeg skulle gribe de bolde der blev kastet til mig. Så det gjorde jeg. 

At være Virtuel Assistent i Danmark er et fantastisk, spændende og på samme tid et vanvittigt spring i det ukendte. Fænomenet er ikke så kendt her i landet, som eksempelvis i USA, men jeg skal gøre mit for at sætte finger aftryk for den fremtidige digitale medarbejder. Det bobler i min mave af forventning og iver efter at hjælpe andre iværksættere og mindre virksomheder. Jeg har et overflødigheds horn af kompetencer og et hav af erfaringer, der har ført mig til hvor jeg er i dag, og jeg er SÅ klar til at øse ud af min viden.

Jeg ved hvordan det føles at være overbebyrdet af en voksende To Do liste. At få livet til at balancere både privat og arbejdsmæssigt. Det er her jeg vil gerne vi gøre en forskel med mine erfaringer. Jeg ønsker at arbejde hånd i hånd med andre iværksættere og mindre virksomheder og hjælpe dem med at nå deres drømme. Tilføre dem mere tid til at få livet til at balancere mellem passionerede opgaver der får dem til at vokse og så de nødvendige energi drænende driftsopgaver. Lige fra udførelse af administrative opgaver, eksekvering af marketing tiltag og til udarbejdelse af grafiske produktioner.

Min mission er, at jeg er der for de virksomheder som ønsker den ubøvlede højre hånd. Professionelt og fokuseret. 

Tak for din støtte!

De bedste hilsener

Carol

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *